top of page

ajankohtaista

Ratsastustunteja järjestetään pääasiassa arki-iltaisin. Viikonloppuisin pidetään tunteja tapahtumien sallimissa aikatauluissa. Tilaa löytyy, joten ota yhteyttä jos haluaisit tulla meille ratsastamaan. Kysele Liinalta tilannetta 050-331 8642, liina@hannilantila.fi. Ratsastustunnit pidetään hyväpohjaisella, aidatulla ja valaistulla 30x50m kentällä. Ratsastuksen ohjaajana toimii Liina Aho, joka on valmistunut Ypäjältä hevosenhoitajaksi suuntautuneena hevosen käyttöön matkailussa. Ratsastuksessa keskitytään kehon ja mielen hallintaan, sekä hevosen, että ratsastajan. Opetus on hevos- ja ihmisläheistä, jokaisen omat lähtökohdat huomioon ottavaa. Koko ratsastuksen perusajatus on toimia yhdessä hevosen kanssa niin, että kaikilla on hyvä olo. Kursseja pitämässä käy myös vierailevia valmentajia.

 


Irtotunti ryhmässä 42€. (alv 10%) Yksityistunti 60min 72€ (alv 24%), yksityistunti 45 min 62€ (alv 24%). Kymppikortti 370€ (alv 10%), voimassa 3 kk. Talutusratsastus max 30 min 25€.
Vakkariratsasta
jan kevätkausikortti, 2.1.-28.5.2023. Kausikortti sisältää 20 ratsastustuntia, ja on henkilökohtainen. Hinta 640€, ensimmäinen erä 350€ ja toinen erä 290€. Kausikorttilaisille vaihtelevia etuja, kuten ratsun käyttö vierailevien valmentajien tunneilla vain 15€ (norm 25€). 

La-su 13.4.-14.4. Ratsastustunteja varattavissa, kysy sopivaa aikaa Liinalta 0503318642.

Su 28.5. Kouluratsastuksen rataharjoitus, tallin kevätjuhla. Avoin kaikille. Lue lisää tästä.

KESÄLEIRIT 2023

Ma-ke 5.6.-7.6. Lasten heppapäiväleiri 3 päivää. Ikäraja 6v. 195€/hlö/3päivää, 75€/yksittäinen päivä.  Lue lisää tästä. Täynnä.

Pe-su 9.6.-11.6. Aikuinen & lapsi yöpyvä leiri. Hinta 285€/hlö. Lue lisää tästä. Yksi huone vapaana (2-3 hlö) Täynnä.

Ma-to 12.6.-15.6. Lasten ja nuorten yöpyvä ratsastusleiri. Hinta 405€/hlö, ikäraja 11v. Lue lisää tästä. Täynnä.

La-su 17.6.-18.6. Lasten heppapäiväleiri aloittelijoille. Klo 10-15. Hinta 150€/ 2päivää, 80€/päivä. Lue lisää tästä. 8 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

Ma-ke 19.6.-21.6. Juhannusviikon lasten yöpyvä ratsastusleiri, hevosenhoitajan taidot. Hinta 305€ / hlö, ikäraja 9v. Lue lisää tästä. 3 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

Ma-to 26.6.-29.6. Lasten ja nuorten yöpyvä ratsastusleiri, oppia ja iloa. Hinta 405€/ hlö, ikäraja 11v. Lue lisää tästä. Täynnä.

Pe-su 30.6.-2.7. Löydä yhteys kehoon- löydä yhteys hevoseen. Jooga & Ratsastus -viikonloppu. Hinta 389€/hlö. Lue lisää tästä. Täynnä.

Ti-to 4.7.-6.7. Aikuinen & lapsi yöpyvä leiri 3 päivää, hinta 295€/hlö. Lue lisää tästä. Täynnä.

Pe-su 7.7.-9.7. Kesän ratsujousiammunnan elämysleiri aikuisille, by Anni Jauhiainen. Lue lisätietoa tästä.

Ma-ke 10.7.-12.7. Lasten ja nuorten yöpyvä ratsastusleiri. Hinta 305€/hlö, ikäraja 9v. Lue lisää tästä. 6 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

Pe-su 14.7.-16.7. Hyvän olon hevosmummoiluleiri 3 päivää. Ensikertalaisille, jännittäjille ja arkajaloille. Hinta 380€. Lue lisää tästä. 1 paikka vapaana (tilanne 12.5.)

Ma-to 17.7.-20.7. Nuorten yöpyvä vauhtiratsastusleiri, vaihtelua ja motivaatiota. Hinta 405€/hlö, ikäraja 11v. Lue lisää tästä. TÄYNNÄ!

La-su 22.7.-23.7. Aikuinen & lapsi hevostelupäiväleiri klo 10-15. Hinta 130€/h/2 päivää tai 70€/hlö/pvä. Lue lisää tästä. 8 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

Ma-ke 24.7.-26.7. Lasten ja nuorten yöpyvä alkeisratsastusleiri, ystäväksi hevonen. Hinta 305€/hlö, ikäraja 9v. Lue lisää tästä.​ 6 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

Pe-su 28.7.-30.7. Hyvän olon hevosmummoiluleiri 3 päivää. Uusia tuulia, vaihtelua ja virikkeitä.  Hinta 380€/hlö. Lue lisää tästä. 6 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

31.7.-2.8. Aikuinen & lapsi -yöpyvä leiri 3 päivää. Täynnä.

Pe-su 4.8.-6.8. Löydä yhteys kehoon, löydä yhteys hevoseen. Jooga & ratsastus -viikonloppu, jatkokurssi. Hinta 389€/hlö.  Lue lisää täältä. 3 paikkaa vapaana (tilanne 12.5.)

Muutokset ovat mahdollisia. Varaa paikkasi laittamalla mailia liina@hannilantila.fi

Järjestämme tilauksesta Metsään Meni- retkiä, yksityistilaisuuksia eläinten kouluttamisen parissa, sekä ratsastuksessa ja vaikka missä! Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva leiri tai tapahtumapäivä.

Peruutusehdot: Ratsastustunnin peruminen onnistuu parhaiten viestillä. Peruthan tulosi tunnille edellisenä päivänä. Saman päivän aikana perutusta tunnista joudumme valitettavasti veloittamaan normaali hinta. Saman päivän aamulla ennen klo 8 havaituissa sairastapauksissa tuntia ei veloiteta. 

Päiväleirit tai muut tapahtumat, joihin on varattu ruokailu:  Peruthan tulosi viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtumapäivänä tai edellisenä päivänä perutuista paikoista joudumme veloittamaan normaalin hinnan. 

Yöpyvien leirien ja kurssien peruutusehdot: Leirimaksu erääntyy kolme viikkoa ennen leiriä (aikuisten leirit 4 viikkoa). Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, leiripaikka vapautuu seuraavalle. Alle 14 vuorokautta ennen leiriä peruutetuista maksuista palautetaan rahat vain lääkärintodistuksella. Ensisijaisesti pyritään löytämään seuraava vastaava leiri. Lisätietoja: Liina  Aho, 0503318642, tai liina@hannilantila.fi

 

Tilauksesta järjestämme: (min 4 hlö)
🐎 Vanhempi-lapsi-hevospäivä
Hevostellaan yhdessä! Vanhempi-lapsi päivässä hevoselämyksiä yhdessä ja erikseen. Lounas, tunti ratsastusta ja ohjattua hevostelua. Kesto 4-5h hinta 65 €/hlö. Et tarvitse aiempaa kokemusta hevosista.


🐎 Lasten heppapäivä 
Leiripäivä alkaa klo 10 / 11 ja loppuu klo 15. Päivän aikana ratsastetaan tunnin verran, syödään maistuvaa kotiruokaa, opetellaan hoitamaan hevosia ja puuhastellaan koko päivä yhdessä hevosten kanssa. Päiväleireillä ei ole ikärajaa, kunhan pärjää leiripäivän muiden mukana. Hinta 65€, sis lounaan ja välipalan, tunnin ratsastusta. Heppapäivään voi osallistua myös ensikertalaiset, ellei erikseen leirin teemassa ole muuta mainittu.


🐎 Hevosmummoilu/ Aikuisten hevospäivä
Hevosmummoilupäivässä hidastetaan ja rauhoitutaan hevosten kanssa, ollan läsnä ja kuunnellaan puiden huminaa ja lintujen laulua. Aikuisten hevospäivässä nautitaan hevosista, harjoitellaan ja työskennellään mummoilupäivää tehokkaammin. Molempien  kesto 4-5h, tunti ratsastusta, lounas ja kahvi sisältyy 65€ hintaan.


.🐎 Ratsujousiammunta
Hännilässä pääset kokeilemaan lajia helposti! Mukaan voivat tulla niin lapset, aikuiset kuin myös vanhukset. Ratsastustaitosi riittää, kun pysyt kyydissä hevosen kävellessä. Mukaasi tarvitset vain avoimen mielen, kypäränkin voit lainata tarvittaessa tallilta. Kerää kolmen porukka ja tule kokemaan kesän parhaat heppaelämykset kavereiden, perheen tai kesävieraiden kanssa!
Opettajana toimivat lajissa Suomessa ja kansainvälisesti lajissa kisaavat Bea Wilén (Suomen ratsujousiampujainliiton kouluttajakandidaatti) ja Mira Lehmusvaara.


Tutustumispaketti 60 € 
Sis. 45 min maasta ammuntaa ja 45 min ratsastusta
Tutustumispaketti sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla ratsastusjousiammuntaa. Aiempaa kokemusta jousiammunnasta ei tarvita. Aloitamme ampumalla maasta ja tutustumalla ratsastusjousiammunnan perustekniikoihin. Jousiammuntaa pääsee kokeilemaan myös hevosen selästä paikallaan seisten ja käynnissä. Hinta sisältää opetuksen, hevos- ja tilavuokran sekä jousen vuokran. Mukaasi tarvitset vai säänmukaisen vaatetuksen, kypärän saat lainaksi tallilta.


Harrastajapaketti 80 € 
Sis. 1,5 h maasta ammuntaa, 1 h ratsastusta
Harrastajapaketti sisältää tehokasta jousiammuntatreeniä ensin maasta käsin. Syvennymme tarkemmin tekniikkaan, tarkkuuteen ja erilaisiin jousiammuntaharjoitteisiin. Pakettiin kuuluu myös tunti ratsastusta, jonka aikana keskitymme soveltamaan opittuja jousiammuntataitoja myös ratsain. Hinta sisältää opetuksen sekä tila- & hevosvuokran. Jousen voi vuokrata tarvittaessa 5€ lisämaksulla.🏹


Kahden ratsastuskerran harrastajapaketti 115 €
Sis. Sisältää tunnin maasta ammuntaa sekä kaksi tuntia ratsastusta joko kentällä tai radalla.
Tässä monipuolisessa treenipäivässä pääsee ratsastamaan, ampumaan ja taas ratsastamaan! Päivä aloitetaan ratsain. Muistellaan ja kerrataan opittua ja asetetaan tavoitteita iltapäivän ratsastusta varten. Välissä ammutaan maasta ja keskitytään erityisesti ratsastuksen aikana ilmenneiden ongelmien korjaamiseen. Iltapäivällä ratsastetaan vielä tunti, mahdollisesti radalla, ja viilataan jousiammuntataitoja aamupäivän oppien perusteella. Hinta sisältää opetuksen sekä hevos- ja tilavuokrat. Jousen voi vuokrata tarvittaesssa lisämaksusta (vuokra 5€).

Kysy myös kursseja tai yksityistilaisuuksia ryhmällesi!
Mukaan mahtuu max 4,min 2 hlö / kerta. Varaukset ja kyselyt bea.esraja@gmail.com, mira.lehmusvaara@hotmail.com tai liina@hannilantila.fi.

hinnat


TUlevat tapahtumat

 

Kesäleirit 2023

ratsastustunnit

bottom of page