top of page

ajankohtaista

Kesäkaudella tallimme järjestää monipuolisesti ratsastusleirejä lapsille, aikuisille, harrastajille ja aloittelijoille. Ratsastustunteja järjestetään kesällä leirien ja  tapahtumien sallimissa aikatauluissa. Tapahtumista löydät järjestettävät kurssit ja leirit, sekä vapaat paikat niihin. Ota yhteyttä jos haluaisit tulla meille ratsastamaan. Kysele Liinalta tilannetta 050-331 8642, liina@hannilantila.fi. Ratsastustunnit pidetään hyväpohjaisella, aidatulla ja valaistulla 30x50m kentällä. Ratsastuksen ohjaajana toimii Liina Aho, joka on valmistunut Ypäjältä hevosenhoitajaksi suuntautuneena hevosen käyttöön matkailussa. Ratsastuksessa keskitytään kehon ja mielen hallintaan, sekä hevosen, että ratsastajan. Opetus on hevos- ja ihmisläheistä, jokaisen omat lähtökohdat huomioon ottavaa. Koko ratsastuksen perusajatus on toimia yhdessä hevosen kanssa niin, että kaikilla on hyvä olo. Kursseja pitämässä käy myös vierailevia valmentajia.

 


Irtotunti ryhmässä 42€. (alv 10%) Yksityistunti 60min 72€ (alv 24%), yksityistunti 45 min 62€ (alv 24%). Kymppikortti 370€ (alv 10%), voimassa 3 kk. Talutusratsastus max 30 min 25€.
Vakkariratsasta
jan syyskausikortti, 7.8.-22.12.2023. Kausikortti sisältää 20 ratsastustuntia, ja on henkilökohtainen. Hinta 640€, ensimmäinen erä 350€ ja toinen erä 290€. Kausikorttilaisille vaihtelevia etuja, kuten ratsun käyttö vierailevien valmentajien tunneilla vain 20€ (norm 25€). 

Pe-su 18.8.-20.8. Tunnemummoilun leiri hevosten parissa. Hinta 330€. Lue lisää tästä.  4 paikkaa vapaana. (Tilanne 15.7.)

La-su 26.8.-27.8. AT Ratsastuspilates viikonloppu. Hinta alk.230€. Lue lisää tästä. 4 paikkaa vapaana. (Tilanne 15.7.)

Pe-su 8.9.-10.9. Hyvän olon syysmummoiluviikonloppu. Lue lisää tästä. 4 paikkaa vapaana. 

Perjantaista 15.9. alkaen 4 viikonlopun puolivuokraus- viikonloppusetti. Lue lisää tästä. Sopii sinulle, joka haaveilet omasta tai vuokrahevosesta, tai haluat syventää suhdetta hevoseen ja harrastaa enemmän!

Sunnuntaisin 17.9. alkaen Hännilän hevosen koulutuksen tallituokiot. Klo 13-14.30 Vaihtelevat teemat, lue tarkemmin tästä!

15.9. Hevosen oppiminen ja koulutus positiivisella vahvisteella

24.9. Maltti on valttia- hevonen odottaa, ei sählää

1.10. Erilaiset häiriöt ja miten niistä selvitä

8.10. Tauot osana koulutusta- miten miksi ja milloin?

15.10. Jo opitun käytöksen vaihtaminen toiseen

22.10. Talutus

29.10. Rajat, miten asettaa rajat lempeän määrätietoisesti

5.11. Miten toimia hevoslauman keskellä

12.11. Selkäännousun opettaminen hevoselle

19.11. Suitsiminen ja kuolainten opettaminen niin, että se on helppoa ja mukavaa molemmille

26.11. Ohjastuntuman opettaminen hevoselle

 

Muutokset ovat mahdollisia. Varaa paikkasi laittamalla mailia liina@hannilantila.fi

Järjestämme tilauksesta Metsään Meni- retkiä, yksityistilaisuuksia eläinten kouluttamisen parissa, sekä ratsastuksessa ja vaikka missä! Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva leiri tai tapahtumapäivä.

Peruutusehdot: Ratsastustunnin peruminen onnistuu parhaiten viestillä. Peruthan tulosi tunnille edellisenä päivänä. Saman päivän aikana perutusta tunnista joudumme valitettavasti veloittamaan normaali hinta. Saman päivän aamulla ennen klo 8 havaituissa sairastapauksissa tuntia ei veloiteta. 

Päiväleirit tai muut tapahtumat, joihin on varattu ruokailu:  Peruthan tulosi viimeistään 2 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtumapäivänä tai edellisenä päivänä perutuista paikoista joudumme veloittamaan normaalin hinnan. 

Yöpyvien leirien ja kurssien peruutusehdot: Leirimaksu erääntyy kolme viikkoa ennen leiriä (aikuisten leirit 4 viikkoa). Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, leiripaikka vapautuu seuraavalle. Alle 14 vuorokautta ennen leiriä peruutetuista maksuista palautetaan rahat vain lääkärintodistuksella. Ensisijaisesti pyritään löytämään seuraava vastaava leiri. Lisätietoja: Liina  Aho, 0503318642, tai liina@hannilantila.fi

 

Tilauksesta järjestämme: (min 4 hlö)
🐎 Vanhempi-lapsi-hevospäivä
Hevostellaan yhdessä! Vanhempi-lapsi päivässä hevoselämyksiä yhdessä ja erikseen. Lounas, tunti ratsastusta ja ohjattua hevostelua. Kesto 4-5h hinta 65 €/hlö. Et tarvitse aiempaa kokemusta hevosista.


🐎 Lasten heppapäivä 
Leiripäivä alkaa klo 10 / 11 ja loppuu klo 15. Päivän aikana ratsastetaan tunnin verran, syödään maistuvaa kotiruokaa, opetellaan hoitamaan hevosia ja puuhastellaan koko päivä yhdessä hevosten kanssa. Päiväleireillä ei ole ikärajaa, kunhan pärjää leiripäivän muiden mukana. Hinta 65€, sis lounaan ja välipalan, tunnin ratsastusta. Heppapäivään voi osallistua myös ensikertalaiset, ellei erikseen leirin teemassa ole muuta mainittu.


🐎 Hevosmummoilu/ Aikuisten hevospäivä
Hevosmummoilupäivässä hidastetaan ja rauhoitutaan hevosten kanssa, ollan läsnä ja kuunnellaan puiden huminaa ja lintujen laulua. Aikuisten hevospäivässä nautitaan hevosista, harjoitellaan ja työskennellään mummoilupäivää tehokkaammin. Molempien  kesto 4-5h, tunti ratsastusta, lounas ja kahvi sisältyy 65€ hintaan.


.🐎 Ratsujousiammunta
Hännilässä pääset kokeilemaan lajia helposti! Mukaan voivat tulla niin lapset, aikuiset kuin myös vanhukset. Ratsastustaitosi riittää, kun pysyt kyydissä hevosen kävellessä. Mukaasi tarvitset vain avoimen mielen, kypäränkin voit lainata tarvittaessa tallilta. Kerää kolmen porukka ja tule kokemaan kesän parhaat heppaelämykset kavereiden, perheen tai kesävieraiden kanssa!
Opettajana toimivat lajissa Suomessa ja kansainvälisesti lajissa kisaavat Bea Wilén (Suomen ratsujousiampujainliiton kouluttajakandidaatti) ja Mira Lehmusvaara.


Tutustumispaketti 60 € 
Sis. 45 min maasta ammuntaa ja 45 min ratsastusta
Tutustumispaketti sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla ratsastusjousiammuntaa. Aiempaa kokemusta jousiammunnasta ei tarvita. Aloitamme ampumalla maasta ja tutustumalla ratsastusjousiammunnan perustekniikoihin. Jousiammuntaa pääsee kokeilemaan myös hevosen selästä paikallaan seisten ja käynnissä. Hinta sisältää opetuksen, hevos- ja tilavuokran sekä jousen vuokran. Mukaasi tarvitset vai säänmukaisen vaatetuksen, kypärän saat lainaksi tallilta.


Harrastajapaketti 80 € 
Sis. 1,5 h maasta ammuntaa, 1 h ratsastusta
Harrastajapaketti sisältää tehokasta jousiammuntatreeniä ensin maasta käsin. Syvennymme tarkemmin tekniikkaan, tarkkuuteen ja erilaisiin jousiammuntaharjoitteisiin. Pakettiin kuuluu myös tunti ratsastusta, jonka aikana keskitymme soveltamaan opittuja jousiammuntataitoja myös ratsain. Hinta sisältää opetuksen sekä tila- & hevosvuokran. Jousen voi vuokrata tarvittaessa 5€ lisämaksulla.🏹


Kahden ratsastuskerran harrastajapaketti 115 €
Sis. Sisältää tunnin maasta ammuntaa sekä kaksi tuntia ratsastusta joko kentällä tai radalla.
Tässä monipuolisessa treenipäivässä pääsee ratsastamaan, ampumaan ja taas ratsastamaan! Päivä aloitetaan ratsain. Muistellaan ja kerrataan opittua ja asetetaan tavoitteita iltapäivän ratsastusta varten. Välissä ammutaan maasta ja keskitytään erityisesti ratsastuksen aikana ilmenneiden ongelmien korjaamiseen. Iltapäivällä ratsastetaan vielä tunti, mahdollisesti radalla, ja viilataan jousiammuntataitoja aamupäivän oppien perusteella. Hinta sisältää opetuksen sekä hevos- ja tilavuokrat. Jousen voi vuokrata tarvittaesssa lisämaksusta (vuokra 5€).

Kysy myös kursseja tai yksityistilaisuuksia ryhmällesi!
Mukaan mahtuu max 4,min 2 hlö / kerta. Varaukset ja kyselyt bea.esraja@gmail.com, mira.lehmusvaara@hotmail.com tai liina@hannilantila.fi.

hinnat


TUlevat tapahtumat

 

Kesäleirit 2023

ratsastustunnit

bottom of page