top of page

tallin asukkaat

DSC04129.JPG

Aada

Aada on vuonohevostemme emä. Aada on erittäin kiltti, kultainen tamma, jolla voi myös pienet ratsastajat kokeilla ja aloittaa ratsastusta. Tasainen askellus ja pieni koko rohkaisevat aremmankin ratsastajan kiipeämään kyytiin.

Jäbä syntyi vuonna 2016, ollen Hännilän Tilan toinen kasvatti, ja ensimmäisen kasvatin, Hännilän Aamorin poika.

Jäbä on asunut siis koko ikänsä Hännilässä, ja koulutettu positiivisella vahvistella. Se onkin erittäin nopea oppimaan, sekä hyviä että huonoja asioita :) Jäbä on aloittanut tuntityöt keväällä 2023.

IMG_1076.JPG

Hännilän Aukusti

"Jäbä"

siiri.png

Mutrin Säde

Siiri on vuonna 2004 syntynyt ihana ja kookas suomenhevostamma. Siiri on erittäin vilkas suorittaja, mutta tamman sydän on kuitenkin täyttä kultaa. Siiri tuli ylläpitoon Kesäkuun 2020 alussa ja hänen omistajansa on Iira Salmenoja. 

"Siiri"

romeo.png

Romeo X

Romeo on entiseltä uraltaan kilpahevonen kouluratsastuksessa ja muutti Hännilään viettämään kevyempiä harrastepäiviä kilpauran loputtua. Rodultaan Romeo on Westfalenin hevonen, ja syntynyt vuonna 2003. Romeo on osaava, isoliikkeinen ja  hirvittävän kiltti hevonen, joka lempeästi opastaa lapsia ja aikuisia ratsastuksen saloihin.

Friisin Himmeli

Himmeli on reipas ja yritteliäs. suht pienikokoinen (noin 150cm) suomenhevostamma, joka on syntynyt vuonna 2013. Himmeli on herkkä tamma, ja tekeekin töitä sen mukaisesti :)

himmeli.jpg

''Himmeli''

Hännilän Aapeli

Aapeli on Himmelin orivarsa, joka syntyi 27.5.2022. Aapeli kasvaa ja komistuu ruunalaumassa. Kuten varsat yleensäkin, myös Aapeli on kovin leikkisä ja innokas oppimaan uutta myös ihmisten kanssa touhutessa.

IMG_1768.JPG

''Aapeli''

Miljartööri

 "Jehu"

Jehu on komea, raamikas suomenhevosruuna, joka on syntynyt vuonna 2016. Jehu on tällä hetkellä Liinan ratsastuksessa, ja tekee pienimuotoisesti myös tunteja. 

334315419_159906900281680_1075557334884743794_n.jpg

muistoissamme

ruusu.png

Amurin Ruusu

Ruusu on syntynyt vuonna 2005 ja muutti Hännilään vakituiseksi kesällä 2020. Tammaa koulutetaan uudelleen tällä hetkellä rentoutumiseen ja hiljalleen tuntikäyttöön.

''Ruusu''

DSC04136.JPG

Sära

Sara on maailman kiltein heppa. Sara on rodultaan eestinhevonen ja melko kookas. Kuka tahansa voi mennä tällä tammalla ratsastajan taidoista riippumatta, Sara menee hitaan luotettavasti nuoren ratsastajan alla, mutta osaa kuitenkin koulukiemuroita kokeneemmankin kanssa. Tällä hetkellä Sara lomailee, eikä ole tuntikäytössä.

Majka

Maikki on eloisa pieni  Puolassa syntynyt risteytysponi (125 cm). Maikki antaa haastetta ratsastajille, mutta halutessaan on oikein hieno ratsu. Vilkkas luonne ja kiikkerä kyyti saattavat  aluksi hirvittää ratsastajia, mutta poniin tutustuttuaan siitä on tullut monen lemppariratsu.

Kuva

tulossa

''Maikki''

Maikki.jpg

Pipsa

Pipsa on kiltti puoliveritamma, joka on syntynyt vuonna 2005. Pipsa on melko diesel, kärsivällinen ja melko hidas. Pipsalla on miellyttävät liikkeet, joten sen kanssa on helppo tutustua ratsastuksen saloihin :)

IMG-4048.jpg
bottom of page