top of page

tallin asukkaat

DSC04129.JPG

Aada

Aada on vuonohevostemme emä. Aada on erittäin kiltti, kultainen tamma, jolla voi myös pienet ratsastajat kokeilla ja aloittaa ratsastusta. Tasainen askellus ja pieni koko rohkaisevat aremmankin ratsastajan kiipeämään kyytiin.

grek.png

Grek heppa on 2009 Puolassa syntynyt ruuna. Grek on iso, mutta ison hevosen sisällä asuu pieni ja haavoittuvainen pikkupoika. Grekin kanssa pitääkin toimia rauhallisesti, jotta ansaitsee luottamuksen tältä herkältä ruunalta.

Grek on siirtynyt yksityisomistukseen.

Grek

siiri.png

Mutrin Säde

Siiri on vuonna 2004 syntynyt ihana ja kookas suomenhevostamma. Siiri on erittäin vilkas suorittaja, mutta tamman sydän on kuitenkin täyttä kultaa. Siiri tuli ylläpitoon Kesäkuun 2020 alussa ja hänen omistajansa on Iira Salmenoja. 

''Siiri''

romeo.png

Romeo X

Romeo on entiseltä uraltaan kilpahevonen kouluratsastuksessa ja muutti Hännilään viettämään kevyempiä harrastepäiviä kilpauran loputtua. Rodultaan Romeo on Westfalenin hevonen, ja syntynyt vuonna 2003. Romeo on osaava, isoliikkeinen ja  hirvittävän kiltti hevonen, joka lempeästi opastaa lapsia ja aikuisia ratsastuksen saloihin.

Majka

Maikki on eloisa pieni  Puolassa syntynyt risteytysponi (125 cm). Maikki antaa haastetta ratsastajille, mutta halutessaan on oikein hieno ratsu. Vilkkas luonne ja kiikkerä kyyti saattavat  aluksi hirvittää ratsastajia, mutta poniin tutustuttuaan siitä on tullut monen lemppariratsu.

''Maikki''

Kuva

tulossa

Pipsa

Tulossa

IMG-4048.jpg

Himmeli

Tulossa

himmeli.jpg

muistoissamme

ruusu.png

Amurin Ruusu

Ruusu on syntynyt vuonna 2005 ja muutti Hännilään vakituiseksi kesällä 2020. Tammaa koulutetaan uudelleen tällä hetkellä rentoutumiseen ja hiljalleen tuntikäyttöön.

''Ruusu''

DSC04136.JPG

Sära

Sara on maailman kiltein heppa. Sara on rodultaan eestinhevonen ja melko kookas. Kuka tahansa voi mennä tällä tammalla ratsastajan taidoista riippumatta, Sara menee hitaan luotettavasti nuoren ratsastajan alla, mutta osaa kuitenkin koulukiemuroita kokeneemmankin kanssa. Tällä hetkellä Sara lomailee, eikä ole tuntikäytössä.

bottom of page