top of page

HÄNNILÄN TILA

 Tervetuloa keskelle kaunista ja rauhallista maaseutua rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Tervetuloa keskelle kaunista ja rauhallista maaseutua rauhoittumaan ja rentoutumaan.
Varaa vaikka koko talo kesälomasi ajaksi tai tule viikonlopun irtiotolle ystävien tai perheen kesken. Tekemistä löytyy moneen lähtöön: ratsastusta, rauhallisia kävelyretkiä metsässä vaikka sienestäen ja marjastaen. Laskettelukeskus sijaitsee 40 km päässä, uimaranta 2 km päässä. Merestä pääset nauttimaan myös osallistumalla järjestetylle kalastusmatkalle tai vain onkien kylän ”maitolaiturilla”. Talon keittiössä voitte valmistaa ruokaa itse tai tilata aterian valmiina pöytään catering palveluna. Jos sinua kiinnostaa tutustua lähialueiden palveluihin, kurkkaa Sauvon kunnan matkailusivut https://www.sauvo.fi/matkailu/ ja Sauvon yrittäjien palvelusivusto https://www.sauvopalvelee.fi/.

Loma hevostellen tai ilman
Järjestämme lomaasi hevosohjelma koko porukalle, tai vain niille, ketä kaipaavat karvakorvien läsnäoloa. Ratsastusta, metsäretkiä, kurssityyppistä ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Kysy lisää ja räätälöidään juuri teille sopiva loma!

Syntymäpäivät, häät, ristiäiset, lakkiaiset
Heppatyttöjen syntymäpäiväpaketin löydät kohdasta Hännilän Talli. 
Vähän varttuneempien syntymäpäiväkahvitukset voidaan järjestää majoitustalossamme. Voit tuoda omat tarjottavat tai tilata ne meiltä, ja nauttia stressittömästä juhlasta. Meillä tilauksesta onnistuu myös häät ja muut perhejuhlat. Tilauksesta teemme kaiken valmiiksi ruokailuista ja kahvituksista tarjoiluun avaimet käteen- periaatteella. Vaihtoehtoisesti voit itse tuoda ja hoitaa kaiken. Varaat meiltä vain tilan.


Kokous tai virkistyspäivä
Hevostelun merkeissä vietetyn päivän yksityistilaisuuspaketin löydät HÄNNILÄN TALLI- välilehdeltä. Aktiviteetiksi voidaan tilata vaikka melontaopas kajakkeineen, tai luontoon lähtijöille patikointiin luonto-opastus. Majoitustilassa voi pitää myös max 15 hengen kokouksen tarjoiluineen.

Lahjakortti on aina osuva lahja. Majoitus aamiaisella ja ruokailuilla, sekä ratsastuspalvelut ovat lahja, joka ei jää käyttämättä.

bottom of page