top of page

Infoa koronatilanteesta;


🌞Tunnit jatkuvat, koska ratsastamme ulkona, pienryhmissä ja ratsain pidetään huolta turvaväleistä.
🐴 Laitamme hevoset tuntilaisille kuntoon, saat noutaa/palauttaa ratsusi tallin ulko-ovelta.
✅ Vältetään tallissa liikkumista, ja pidetään katsomossakin turvavälit. Myös pukuhuone on tallin sisätiloja, eikä siis julkisessa käytössä. Jos ratsastaja tarvitsee apua ratsastuksen aikana, satulavyön, jalustinten tai Noshoutin säätämisessä, hänellä saa olla oma avustaja mukana tai sitten on oikea aika harjotella nämä taidot itse  Huomaathan, että tallin puolesta avustajia ei ole tarjolla!
🖐 Noudatathan hyvää hygieniaa.
 Pese käsiä usein ja huolellisesti saippualla, ja käytä hanskoja (talvihanskat on helppo pestä koneessa) ja vältä kasvojen koskettelua. Pitkä tukka laitetaan aina kiinni kun mennään ratsastamaan! Maskia suositellaan käytettäväksi, paitsi ratsastuksen aikana.
‼ Kypäriä, turvaliivejä ja saappaita saa edelleen lainata. Tallin henkilökunta tuo ne ulko-ovelle. Käytämme edelleen myös Noshout kuulokkeita, ja desifioimme ne käyttäjien välillä. Jos joku tuntilainen ei halua käyttää kuuloketta, hän sanoo sen reippaasti ja koko ryhmä ratsastaa ilman. Henkilökunta ei avusta kuulokkeen asentamisessa.
🚾 vessassa saa toki käydä, jos on pakko. Mieluummin kotona. Muista huolellinen käsien pesu.
💯 ethän tule tallille, jos sinulla on pieniäkään flunssan oireita tai perheenjäsenelläsi epäillään koronaa. Ratsastetaan rästitunnit heti pois, etteivät kasaannu jouluun.
❤ Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveinä!!

bottom of page