top of page

hyvän olon hevostila

- Liina & Janne

WhatsApp Image 2020-08-27 at 22.29.02.jp

Meille tärkeintä on hevosten ja asikkaiden hyvinvointi ja viihtyvyys. Käytämme eläinten kanssa positiivista vahvistetta, ja pidämme asiakastyön määrän pienimuotoisena. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että eläimiä palkitaan oikeasta käytöksestä niin koulutuksessa, ratsastuksessa kuin muussakin käsittelyssä. 

 

Hevoset asuvat laumoissa pihatossa, jäljitelleen mahdollisimman paljon hevosen lajityypillistä elämää. Opetuksemme perustuu sekä hevosen, että ratsastajan kehon- ja mielen hallintaan, ja hevosen ja ihmisen väliseen vuorovaikutukseen. Tarjoamme erilaisia ratsastus- ja hyvinvointihetkiä laadukkaissa, kotoisissa tiloissamme. Olet lämpimästi tervetullut Hännilään.
 

Hännilän Tallin väki toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään Hännilään.

Ratsastustunneista, leireistä ja tapahtumista lisää ajankohtaista-sivulla. Tässä tilauksesta järjestettäviä tapahtumiamme.

Metsään Meni- Hyvinvointiretki metsänuotiolle hevosten kanssa
Hevosen karvainen turpa lähestyy kättä, tunnet lämpimän henkäisyn. Hevonen asettelee kavionsa metsäpolkua pitkin, satula narisee, sateen kastelema metsä tuoksuu.
Lähdetään metsäretkelle! Yhdessä hevosten kanssa lähestytään luontoa, heittäydytään hetkeen ja avataan aisteja. Tutustutaan hevosiin, siirrytään aidatulle kentälle, ja sieltä lähdetään metsään. Osallistujat saavat halutessaan ratsastaa, mutta retkelle voi osallistua myös patikoiden. Metsänuotiolla nautitaan nokipannukahvia ja lohivoileipiä. Mukaasi tarvitset vain säänmukaisen, riittävän lämpimän vaatetuksen. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita, kaikilla hevosilla on tarvittaessa taluttaja. Tapahtuman kesto noin 2,5h-3h.
Hinta 85€/hlö sis alv. Min 4 hlöä. Retkiä järjestetään tilauksesta. Liina 050-331 8642 tai liina@hannilantila.fi

Uusi Alku. Kurssi sinulle, joka haluat aloittaa uudelleen rakkaan hevosharrastuksesi
Kurssityyppinen hevosharrastuksen uudelleenaloitus aikuisille. Ehdota omaa ajankohtaa ja tule mukaan vaikka kaverisi kanssa!
Oletko joskus ratsastanut ja mieltä kutkuttaa kokeilla miltä nuoruusvuosien hevosharrastus ja ratsastaminen tuntuisi? Vai oletko täysin uuden harrastuksen äärellä- mieli tekisi kokeilla, mutta mahdollisuutta ei ole tarjottu? Nyt on mahdollisuus! Nyt on lupa jännittää ja aloittaa, ryhmän vertaistuella! Kolmen peräkkäisen illan kurssi klo 16-20. Sisältää joka päivä 1h ratsastuksen, hevosen käsittelytunnin, hevosen hoitoa sekä tietysti kahvittelun.  Liina / 050-331 8642 tai liina@hannilantila.fi

Hemmottelupaketti 1vrk
Tulopäivänä illalla Metsään meni- hyvinvointihetki (ks. retken sisältö ylhäältä). Majoitus ja aamiainen viihtyisässä, remontoidussa rintamamiestalossa ja ihanan rentouttavat löylyt pihasaunassa. Seuraavana päivänä ratsastusta (1h), ja hetki hevosen kanssa eli maastakäsittelyä. Lisäksi tai vaihtoehtoisena puuhana osallistujien toiveiden mukaan teoriaa, keskustelua, ajatuksenvaihtoa. Lounas ja aamupäiväkahvi. Päivä päättyy noin klo 17. Sopii erityisesti perheille, pariskunnille, polttareihin, lahjaksi.

Hemmottelupaketti 2vrk
Tulopäivänä illalla Metsään meni- hyvinvointihetki (ks. retken sisältö ylhäältä). Majoitus ja aamiainen viihtyisässä, remontoidussa rintamamiestalossa. Toisena päivänä ratsastusta (1h), hevosen kanssa - maastakäsittelyä, osallistujien toiveiden mukaan teoriaa, keskustelua, ajatuksenvaihtoa. Lounas ja aamupäiväkahvi.  Kolmantena päivänä aamiaisen jälkeen ratsastusta ja teoriaa / keskustelua / maasta käsittelyä osallistujia kiinnostavasta aiheesta: hevosen omistaminen, koulutus, ratsastuksen teoria tms. Päivä päättyy noin klo 14. 

Heppasynttärit
Heppatyttöjen unelma ikään katsomatta! Sisältää 1h hevosteluohjelman (osallistujien taustat ja tason huomioiden) 2:lla hevosella ja 1-2:lla ohjaajalla. Herkutteluhetken ulkoilun jälkeen voi pitää vaikka tallituvassa. Hinta ohjelmalla ja tallituvan käyttö 120€ (max 6 osallistujaa). Tarjoilun voit hoitaa itse tai tilata meiltä kaiken valmiina: Kakku +mehu tarjoilu 7€ / hlö, tai kakku+ mehu+ popcornit ja hedelmiä/ karkkia 10€/hlö. Jos osallistujia on yli 6 hlöä, kysy tarjousta Liinalta. Kesto noin 2 tuntia.

Yksityistilaisuus ryhmällenne
Ensin hörpitään tervetulokahvittelut ja makea pala. Tutustutaan aktiivitallin toimintaan, Hännilän Tilaan, sekä hevosten elämään. Ratsastusta ryhmän tason ja halukkuuden mukaan, sekä hevosten hoitoa. Ulkoilun jälkeen nautitaan kevyt lounas; vaikkapa grillattua makkaraa, salaattia, leipää. Hinta alkaen 49 €/hlö. Min 3 hlöä. Hevostelupäivänne on yksityistilaisuus. Kesto ryhmästä riippuen noin 3-4 tuntia.

Vierailevia valmentajia
Minna Lindström käy valmentamassa ratsukoita iloisella meiningillä. Kysy koska seuraavaksi on mahdollisuus osallistua!

Ratsastuskentän käyttö
Voit tulla tunnille oman hevosesi kanssa, tai varata vain kentän käyttöösi. Kentän käyttömaksu 10 €/kerta.  Kerääthän hevosen jätökset pois ratsastuskentältä. Varaukset Liinalta 0503318642.


Hinnat sisältävät alv:n. Ota yhteyttä! liina@hannilantila.fi tai soita 050-331 8642.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta
Hännilän tallilla mahdollisuus myös sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan.

bottom of page