top of page

täysihoito

DSC04623.JPG

Tule tutustumaan, jos kaipaat hevosellesi kavereita, isoa tarhaa jossa on tilaa liikkua, ja kuivia, mudattomia jalkoja!


Tällä hetkellä ei vapaita paikkoja löydy, mutta voit tulla jonoon :)
Uusi laumanjäsen voidaan ottaa joukkoon tutustumisalueella. Viereisessä kuvassa Aurora on tutustumassa. Tutustumisalue on sekä ulkona- että sisällä, ja hevoset voivat aidan takaa haistella toisiaan. 
Hevosemme asuvat aktiivitalli- pihatossa kahdessa eri laumassa, tammat ja ruunat erillään. Molemmilla laumoilla on lämpöeristetty, tilava 75 neliön makuuhalli, jonka pohjan turvepatja ja reilu olkikuivitus takaavat hevosille rauhallisen ja kuivan paikan levätä. Makuuhallissa on kolme suojaisaa oviaukkoa, jolloin myös lauman alin jäsen pääsee lepäämään ja poistumaan turvallisesti. Hyväpohjaisessa, salaojitetussa sepelipäällysteisessä tarhassa on tilaa liikkua. Analysoitua tilan omaa heinää on hevosten saatavilla vapaasti, mutta rajoitetusti. Väkirehuautomaatti takaa hevosille oman väkirehuannoksen monissa pienessä erässä päivän mittaan. Päivittäistä liikuntaa lisätäksemme heinäruokintapiste, vesipiste sekä väkirehuautomaatti ovat sijoiteltu mahdollisimman kauaksi toisistaan.

Kesällä pihattotarhasta aukaistaan pääsy laitumelle. Laidunkauden aikana makuuhalli toimii säänsuojana ja hevosilla on sinne vapaa pääsy.
Pihaton puolelta pääsee sisäkautta talliin, jossa on viisi karsinaa, joista yksi on iso varsomiskarsina. Karsinat ovat hevosten yhteisessä käytössä, hevosten kuivattamiseen tai sairastapausten varalle. Tallissa on myös loimien kuivatushuone, loimien säilytyshuone, satulahuone, kahvihuone, vaatteiden vaihtohuone, wc ja suihku.

Aktiivipihattopaikan hintaan kuuluu pihattopaikka, heinä- kivennäis- kaura ruokinta, suolakivi sekä tallin tilojen ja kentän vapaa käyttö. Kenttää voidaan varata yksityiskäyttöön sopimuksen mukaan ja kentällä on pienryhmissä tuntitoimintaa. Yksityishevoset saavat käyttää kenttää myös tuntien aikana (tarvittaessa kenttä jaetaan kahtia). Loimitus erilliseen hintaan yksilöllisesti sovittuna. Hinta 490 € / kk sis. alv 24%.

bottom of page